Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural Açıklaması

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-1 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçına ilişkin ''Rakibin attığı golü görüyorum, bizim kaçırdıklarımız var. Biraz antrenör şansı da olması lazım'' dedi.

Vural, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibin golünün ardından oyuncu değişiklikleriyle karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti.

Takımın golü atmasının ardından karşılaşmanın bitime kadar, uzatmalar dahil 15 dakika da yoğun baskıları olduğunu ifade eden Vural, ''Bir takım ancak bunu yapar. Kazanma adına ancak bu kadar girişimci olur ve bu kadar pozisyon bulur ama benim kaygılandığım bir şey var. Rakibin attığı golü görüyorum, bizim kaçırdıklarımız var. Biraz antrenör şansı da olması lazım. O konuda inanın artık kendimi çok şanssız insanlar kategorisini sokacağım yani. Bu kadar da olmaz'' diye konuştu.

Vural, tüm bunlara rağmen takımının potansiyeli olduğunu söyledi.

-Eskişehirspor cephesi-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise maçta iki farklı yarının izlendiğini söyledi.

İyi başladıkları oyunun 3'te 2'lik kısmında da istedikleri pozisyonları ürettiklerini ifade eden Yanal, ''İki bölümde izlediğimiz bir maçtı, puanları paylaştık. Rakibimizi kutluyorum. Biz de farklı kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirmiş olduk. Paylaşmış olduk iki yarıyı'' dedi.

Yanal, bundan sonra hedeflerinin üst sırayı zorlamak, orada kalmak ve geçen yılki performansın daha iyisini yapmak olduğunu bildirdi.

Muhabir: Emrah Gökmen - Ömer Fansa / Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA