Samet Aybaba: Oyuncularımı Canı Gönülden Kutluyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 4 haftadır kazanamamalarının kendilerini etkilediğini belirterek, 3 – 1’lik Kasımpaşa galibiyetinden ötürü oyuncuların canı gönülden kutladığını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 4 haftadır galip gelememelerinin kendilerini etkilediğini dile getiren teknik direktör Samet Aybaba, “Zor maç olacağını biliyorduk. Bundan dolayı oyuna tedirgin başladık. Ama sonra oyuna ağırlığımızı koymaya başladık ve 2 – 0 öne geçtik. Oyuncularımız skoru koruma isteğiyle geriye yaslanınca kalemizde birkaç pozisyon gördük. İkinci yarı oyunu daha iyi kontrol ettik. Herkesi kutluyorum özellikle oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Onlar da benim gibi zor bir süreçten geçiyor. Bizim önümüzde kazanacağımız 8 maç daha var.” diye konuştu.

İlk yarının sonunda ligde bulundukları yerin kendileri ve hedefleri için nasıl bir önem arz edeceği şeklindeki bir soruyu da cevaplayan Samet Aybaba, şu ifadeleri kullandı: "Yukarı hedefleyen bir takımız. Kazandıkça önümüze bakacağız. Soyunma odasında da oyuncularımızla konuşuyoruz. Gizli hedeflerimiz var. Kazandıkça önünüzü görüyorsunuz. Herkes herkesi yenebiliyor. Anormal mücadele var." Bu arada Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da yaptığı kısa açıklamada, 3 puana çok ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.