Manuel Fernandes: En Çok Göze Batan Takım Bütünlüğüydü

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3 - 1 mağlup eden Beşiktaş'ta Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Manuel Fernandes, "4 maçtır galibiyet alamıyorduk. Trabzonspor maçının ikinci yarısında iyi oyun ortaya koyduk; o maçta da galibiyet alamamak yıkıcıydı. Bu maç bizim için önem taşıyordu. Erken golü bulduk ve skor avantajını çok iyi koruduk. Benim adıma bu maçta en çok göze batan, takım bütünlüğüydü. Takım olarak hareket ediyoruz. Çok iyi bir yardımlaşma var; bunun için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Siyah - beyazlı takımın diğer Portekizli oyuncusu Hugo Almeida ise 4 maç içinde geçen hafta oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasında 3 puana yakın taraf olduklarını anlatarak, "Trabzonspor maçında 3 puan hakkımızdı." dedi.

Kasımpaşa maçının kendileri için önemini anlatan Almeida, "Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi şanslar yakaladık. Goller de bulduk. Takım bütünlüğünü koruduğumuz için takım arkadaşlarımızı, tek tek kutlamak gerekiyor." diye konuştu.