Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan Bayram Mesajı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bayram mesajı yayımladı.

Bursaspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Sağlam, kardeşliğin ön planda olduğu bir bayram temenni ettiğini belirterek, ''Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve camiamızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Paylaşmanın ve kardeşliğin ön planda olduğu bir bayram temenni ediyorum. Tabii ki bu duyguların bayramda kalmayıp bayramdan sonrada devam etmesini diliyorum'' ifadesini kullandı.

-''Şu anda 20 puanda olabilirdik''-

Hafta sonu oynanacak Trabzonspor müsabakasına da değinen Sağlam, Bursaspor taraftarına güzel bir bayram yaşatmak istediklerini ifade ederek, şunları belirtti:

''İki takım da bugüne kadar beklentisinin altında kaldı. Gerçi lige baktığımız zaman bütün takımlar sıkıntı içinde. Ligin lideri bile bu sıkıntıları yaşıyor. Fakat biz bu sıkıntıları üst düzeyde yaşayan bir takım oldu. Ligdeki tüm takımlar bu sıkıntıları yaşadığı için bizimde ligin zirvesiyle aramızda 5 puanlık bir fark var. Biraz dikkatli olsaydık şu anda 20 puanda olabilirdik. 2 maç üst üste alan takım 7-8 basamak üste çıkacak durumda. 4 maçlık zorlu seriyi en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Bu serinin ikinci maçı da Trabzonspor. Deplasmanda kazanamama şanssızlığını bu maçta bitirmek istiyoruz. Galibiyetle ayrılıp üst basamaklara çıkmak istiyoruz. Bizi zor bir karşılaşma bekliyor.''

Muhabir: Tarık Üzgün

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA