Türk Bayrakları Gsp Stadı'nda

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Fenerbahçe, Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEL Limassol ile puan mücadelesi veriyor.

Türkiye ile Kıbrıs Rum Kesimi arasında yaşanan kriz nedeniyle Lodos üzerinden buraya gelen Fenerbahçe'de hedef 3 puan.Maç öncesinde yaşanan bayrak krizi ise tatlıya bağlandı ve maçı izleyecek 1100 kadar Kıbrıslı Türk taraftar da, yoğun güvenlik önlemleri altında Türk bayraklarıyla tribünlerdeki yerlerini aldı.

FENERBAHÇE 3 YABANCI İLE OYNUYOR

Bu arada UEFA Avrupa Ligi C grubu 3. hafta mücadelesinde AEL Limassol ile GSP Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin sahaya çıkacak 11'i belirlenirken sadece 3 yabancının ilk 11'de yeralması dikkat çekti.Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, Cristian Baroni, Moussa Sow ve Dirk Kuyt'a ilk 11'de yer verirken Krasic ve Stoch ise yedekler arasında soyundu.Ev sahibi AEL Limassol, Degra, Dosa Junior, Nikolaou, Marcos Airosa, Carlitos, Ouon, Monteiro, Rui Miguel, Paulo Sergio, Dede, Vouho ilk 11 ile mücadele ederken, temsilcimiz Fenerbahçe ise Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Caner Erkin, Moussa Sow, Dirk Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.