Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Tecdespor’da antrenör Hakan Aydemir, hedeflerinin Bölgesel Amatör Futbol Ligine (BAL) çıkmak olduğunu söyledi.

Aydemir, Tecdespor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “2012-2013 sezonun bütün takımlara hayırlı olmasını, bütün takımlarımızın kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum. Tecdespor olarak yeni bir oluşum yaptık. Kulüp Başkanımız Suat Yıldırım sağ olsun bizlere güvendi ve bizi bu göreve layık gördü. Bende bu görevi seve seve kabul ettim” diye konuştu.

İyi bir sezon geçirmek için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerine dikkat çeken Aydemir, şunları ifade etti: “İyi transferler yaptık. BAL Liginden 10 futbolcu transfer ettik. Sezona iyi bir giriş yaptık. Sezon hazırlıklarımız en iyi şekilde devam ediyor. 4 Kasım’da lig başlıyor. Lige en iyi şekilde hazır olmak için çalışıyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz.” Aydemir, hedeflerinin BAL Ligine çıkmak olduğunu kaydederek, “Hedefimiz tabi ki BAL ligine çıkmak. Ama öncelikli yapmamız gereken şey kendi grubumuzdan çıkmak. İnşallah orada başarırsak, play off’tan çıkmak. O yüzden muhakkak ki hedefimiz var. Sevgi Sağlık Grubu ve Sevgi Yapı bize sponsor oldu. Sağ olsunlar bize büyük destek verdiler. Onlarında yardımlarıyla hedefimize ulaşacağız” dedi .

Kaynak: İHA