Eskişehirsporlu Necati: 3 Puan İçin Gidiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, çalışmalarını tamamlayarak Elazığ’a hareket etti.

Maçtan önce açıklamada bulunan Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Necati Ateş, deplasmandan alacakları 3 puanla galibiyet serisini perçinlemek istediklerini söyledi.

Ateş, “3 puan alarak bir seri yakalayıp yukarıların takımı olduğumuzu herkese göstermemiz lazım. Bunun için Elazığ maçına çok önem veriyoruz.” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir D. Ç. Karabükspor'u 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup eden Eskişehirspor, rotayı Sanica Boru Elazığspor maçına çevirdi. Eskişehirpor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenmanlarını tamamlayan takım karayolu ile Ankara’ya hareket etti. Uçakla Elazığ’a giden siyah kırmızılı kafile maç saatine kadar kampa girdi. Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Necati Ateş, formda oldukları maçta Karabükspor’u farklı yenmelerinin kendileri adına sevindirici olduğunu söyledi.

Bu galibiyeti Elazığ’da perçinleştirmemiz lazım.” diyen tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:"Alacağımız 3 puan ile yukarı sıraların takımı olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Bunun için Elazığ maçına çok önem veriyoruz. Biz onlardan daha çok isteyip daha çok mücadele edersek 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Gerçekten çok kaliteli takımımız var.”Kardemir D. Ç. Karabükspor maçında ikinci yarı oyuna girdikten bir dakika sonra golle buluşan Patryk Malecki de 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kendisine şans verdiği için teşekkür eden Polonyalı oyuncu, “Türkiye’deki ilk gölümü attığım için ayrı bir sevinç duyuyorum. Elazığ’a da kazanmak ve 3 puan almak için gideceğiz. Sahada ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Oynadıkları maçlarda takım olarak mücadele ettikleri için sahaya iyi bir futbol yansıdığını ifade eden Erkan Zengin ise, Elazığspor maçında galip gelmek istediklerini söyledi.

Takımın taktiksel açıdan sahaya istenileni yansıttığına değinen Zengin, “Elazığ maçını yenersek bizi çok güzel günler bekliyor.” diye konuştu.