Samsunspor-denizlispor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in altıncı haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Denizlispor maçının 11. dakikasında şehir elektriklerinin kesilmesi sonucu ertelenen Samsunspor-Denizlispor maçı 2-2 berabere tamamlandı.Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.



SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor - Denizlispor maçını değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Bir şeyi fazla istiyoruz. Herhalde bir şeyi fazla istemenin stresiyle bu işi başaramıyorum bilemiyorum. Ben takımımla gurur duyuyorum. Ne şartlarda olursa olsun geriye düştüğümüz maçlarda bile maçı bırakmayan kazanma adına bütün varyasyonları deneyen bir takımım var. Ama yorgunluğa nazaran bile saha içersinde her şeyini sahaya yansıtan bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum. Özellikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca 2-0 geriye düştüğümüzde de bizi desteklediler. Taraftarlarımız bizim 12. Adamımız değil birinci adamımız. Onların desteği ile biz çok iyi yerlere geleceğiz. Daha da iyi işler yapacağımıza kanaat getiriyorum. Kadromun biraz kısıtlı olması beni biraz zorluyor. Kadromda hazır olan oyuncum olsa rotasyona gidebilirim. 2 haftadır korkunç bir tempoda maçlar oynuyoruz. Adana’da galip gelmek için gideceğiz. Ben takımıma güveniyorum. Başkanımıza galibiyet hediye ettiremedik” dedi.

Her şeye rağmen 1 puan aldıklarını belirten Samsunsporlu oyuncu Turgay Gölbaşı, “Maçın sonunda üzülelim mi sevinelim mi anlamadım. Ama biz yine de sevinelim. 2 - 0’dan maçı 2 - 2’ye getirmek kolay değil. Zor maç olacağını biliyorduk. Her şeye rağmen 1 puan aldık” derken, Canberk Aydın ise, “Ben ilk defa 11’de başladım. Hatalarım oldu, elimden gelen her şeyi yaptım. Bizde zaman zaman 2-0 öne geçip verdik maçları. Bize hep düşünüyorduk, birazda onlar düşünsün” diye konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

85. dakikaya kadar takım savunmasını çok iyi yaptıklarını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, “Bunun yanında 2 tane çok iyi gol bulmuşsunuz, 3. golü de kaçırıyorsunuz. Son 5-6 dakika içersinde takıma ne olduğunu anlamadım. 5-6 dakika içersinde 2 tane gol yiyerek 3 puanı elimizden kaçırmak üzücü. Bundan sonra antrenmanlarda son 5 dakikaya daha fazla önem vereceğiz” şeklinde konuştu.

Maçın zor geçtiğini belirten Denizlisporlu oyuncu Yasin Görkem Arslan, “İkinci yarı Samsunspor biraz üstümüze geldi. 2-0 öndeydik son 4 dakikada yediğimiz golle berabere ayrıldık. Bizim için deplasmanda alınan 1 puan iyi ama 2-0’dan 2-2 olması bizi üzen taraf oldu” ifadelerini kullanırken, Berkay Can Değirmencioğlu, “Samsunspor baskı kurdu. 2. golden sonra biraz rahatlık oldu. Ama 3 puanı alırız diye hedefliyorduk” dedi.

Kaynak: İHA