Samsun Basketbol’da Sakatlar Can Sıkıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’i (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol’da, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesi sakatlıklar can sıkıyor.

Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren kuzeyin yıldızlarında Rana Derin, Megan Elizabeth Frazee, Selvin Türkmen ve Ece Yeşim Portakal’ın sakatlıkları Başantrenör Zafer Kalaycıoğlu’nu kara kara düşündürüyor.

Megan Elizabeth Frazee’in dışındaki diğer sakat oyuncuların Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılması teknik heyetin biraz olsun yüzünü güldürüyor. Galatasaray maçına lider olarak çıkacaklarını belirten Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, “İlk maçımızı alarak bu sezon ilk defa kendi sahamızda oynayacağız. Bu liderliğin ve sahanın avantajı, seyircinin de desteğiyle maçı almaya çalışacağız. Maçı kazanacağımıza da inanıyorum. Sadece bizi üzen birkaç tane sakatlar oyuncumuzun olması. Sakatlıkları atlattığımız zaman daha iyi bir performans ile daha büyük rakipleri devireceğimize inanıyorum. Ama sağlam olan oyuncularıma da inanıyorum. Ellerinden gelen bütün çabaları sarf ederek bu maçı alacaklardır. Yeni sezonda iddialarımız fazla yüksek değil. İlk 8’in içersinde ligi bitirmek istiyoruz. Bunun doğrultusunda da sakatlıksız, fair-play içersinde bir lig diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA