Hüseyin Koç Adıyamanspor Başkanlığına Aday

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor’un 4 Kasım’da yapılacak olan olağanüstü kongresinde işadamı Hüseyin Koç, aday olduğunu açıkladı.

Ligde kötü günler geçiren Adıyamanspor yönetiminin olağanüstü kongre kararı almasının ardından, işadamı Hüseyin Koç, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Adıyamanspor’un 24 Ekim 2012 Çarşamba günü oynayacağı Manavgat Evrensekispor maçını kazanması durumunda 5 bin TL prim vereceğini ifade eden Hüseyin Koç, mevcut kulüp başkanı Növfel Bozdoğan’ın “Aday çıkarsa bırakırım” açıklamasından sonra aday olduğunu söyledi.

Hüseyin Koç, “Bu ilin tek profesyonel takımı olan Adıyamanspor’un içerisinde bulunduğu durum tüm Adıyamanlılar gibi beni de çok üzüyor. Mevcut Başkanımız Növfel Bozdoğan’ın da bırakacağını açıklamasından sonra kendisiyle görüştüm ve kulübe aday olduğum takdirde kendisinin aday olmayacağını ve şahsımdaki yönetimi destekleyeceğini ifade etti.

Bende bu teveccühe ve ilimizin takımı olan Adıyamanspor’a sahip çıkma adına bu taşın altına elimi sokmaya karar verdim. İnşallah hem Adıyaman, hem Adıyamanspor ve hem de bizim için hayırlısı olur. Şu ana kadar takıma büyük emekler veren Növfel Bozdoğan başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA