Cluj Teknik Direktörü Andone: Hava ve Saha Şartları Oyunu Etkiledi

Cluj Teknik Direktörü Ioan Andone, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada hava ve saha şartlarının oyunu etkilediğini söyledi.

Takımının Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Andone, maçla ilgili fazla söylenecek birşeyin olmadığını belirterek, "Hava ve saha şartları futbolun kalitesini çok etkiledi. Şampiyonlar Ligi çok üst düzey futbol heyecanını bize sunuyor" dedi.

Andone, "Bu akşam normal futbol oynanmadı. Topu kazanmak için saha şartlarından dolayı uzun top ve mücadele vardı. Biz kontra ataktan bir gol attık. Rakip de bir gol attı. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Her top için mücadele ettiler" diye konuştu.

Bir gazetecinin "İkinci maçta nasıl oynayacaksınız. Yine savunma ağırlıklı mı sahaya çıkacaksınız ?" sorusuna ise Andone, "Oradaki maç farklı olacaktır. Tabi ki bizde Cluj'daki maçta üç puan için sahaya çıkacağız. Eğer Şampiyonlar Ligi'ne çıkamazsak UEFA Avrupa Ligi kapısını aralamak istiyoruz" cevabını verdi. Andone, saha şartları iyi olsaydı buradan üç puanla ayrılabileceklerini sözlerine ekledi .