Bunyodkor Yarı Final Maçında Dağıldı: 3-1

Özbekistan'ın Bunyodkor takımı, Asya Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynadığı yarı final ilk maçında rakibi Güney Kore ekibi Ulsan Hyundai’ya 3-1 yenildi.

Asya Şampiyonlar Ligi’nde ilk defa yarı finale kalan Bunyodkor, konuk ettiği Ulsan Hyundai’ya karşı öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamadı. Bunyodkor galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmadan beklemediği bir skorla ayrıldı: 3-1
Karşılaşmanın başında 5.dakikada Bunyodkor 1-0 öne geçti. Konuk ekip Hyundai bu gole 31.dakikada cevap verdi:1-1. İki takım, ilk sonunda bu skorla soyunma odalarına gitti.
İkinci yarıda gol bulan taraf konuk ekip oldu. Ulsan Hyundai, karşılaşmanın 53. ve 72.dakikalarında bulduğu gollerle karşılaşmandan 3-1 galip ayrılmayı bildi.

Güney Koreli ekip, bu skorla 31 Ekim’de kendi sahasında oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde önemli bir avantaj yakalamış oldu.
Bu arada önceki gün oynanan yarı finalin bir diğer maçında ise Suudi Arabistan'ın El İttihad ve El Ahli takımları karşı karşıya gelmişti. Karşılaşma ev sahibi El İttihad'ın 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.
Yarı final maçlarının rövanşı 31 Ekim'de oynanacak .