Türkiye Şampiyonu Tatvan’da Bilardo Maçı Yaptı

Dünya ile Avrupa 3’üncüsü ve aynı zamanda son 7 yıl üst üste bayanlar arası bilardo şampiyonu olan Milli Sporcu Gülşen Degener, Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen etkinlikle sembolik olarak bilardo maçı yaptı.

Tatvan Kaymakamlığı tarafından 30 Eylül 2012 tarihinde düzenlenen 1. Üç Bant Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası’nda birinci olan Ağrı katılımlı Sabır Çelik ile sembolik bilardo maçı yapan Milli Sporcu Gülşen Degener, izleyicileri bilardo sporu hakkında bilgilendirerek, bilardo teknikleri hakkında da tüyolar verdi. Bilardo Magazin Dergisi Editörü Ali Yılmaz tarafından, geçlere ve bayanlara bilardo sporunu sevdirme amacıyla Tatvan’da düzenlenen organizasyonda, Platin Bilardo Salonu işletmecilerinden İbrahim Güzeluçar ev sahipliği yaptı.

Sembolik bilardo maçından sonra kısa bir konuşma yapan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, eğitim ve spora sınırsız destek sağladıklarını belirterek, Tatvan Kaymakamlığı tarafından desteklenecek olan Tatvan Bilardo Kulübü’nü kurmayı ve gençlere bilardo sporunu sevdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Etkinliğe, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk ve bilardo sporu sevenler katıldı .

Kaynak: İHA