Teknik Direktör Çalımbay'dan Açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Akhisar Belediyespor maçının zor geçeceğini belirterek, ''İyi konsantre olmazsak hüsrana uğrayabiliriz'' dedi.

Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Çalımbay, idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Medical Park Antalyaspor maçında büyük hatalar yaptıklarını ve neticesinde 4-2 mağlup olduklarını ifade eden Çalımbay, futbolun içerisinde bu tip şeylerin olduğunu söyledi.

Bir an önce bunu telafi etmek istediklerini belirten Çalımbay, antrenman öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptığını ifade ederek, ''Toplantıda hatalarını futbolcularımın yüzüne tek tek söyledim. Bunların artık olmaması gerektiğini konuştum. Kaybedilmiş bir maç var ve biz uzaydan gelen bir takım değiliz. Biz de muhakkak mağlup olacağız, herkes öyle mağlup oluyor. Ama böyle bir mağlubiyet iyi bir şey değil, inşallah telafi edeceğiz'' diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'un çok disiplinli ve oyundan kopmayan iyi bir takım olduğunu vurgulayan Çalımbay, maçın zor geçeceğini söyledi.

Antalyaspor mağlubiyetinin şokunu üzerlerinden atmaları gerektiğine işaret eden Çalımbay, ''İyi konsantre olamazsak hüsrana uğrayabiliriz'' dedi.

Sakatlığı nükseden Aatif Chahechouhe'nin Akhisar Belediyespor karşısında oynamama ihtimalinin olduğunu bildiren Çalımbay, Milan Cerny'nin de sakatlığının bulunduğunu söyledi.

Kurban Bayramı mesajı veren Çalımbay, ''Herkesin bayramını kutluyoruz. İnşallah herkes bayramı sağlıklı, mutlu bir şekilde geçirir. Bizim bayramımız da galip gelirsek oluyor. Galip gelirsek biz de bu bayramı en iyi şekilde kutlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Sivasspor ile Akhisar Belediyespor arasında 27 Ekim Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Ahmet Ekici

Kaynak: AA