Durasıllı Belediyesispor’da Keyifler Yerinde

Manisa Süper Amatör Lig B grubunda mücadele eden Durasıllı Belediyespor, grubun favori takımı Alaşehir Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek haftayı zirvede tamamlayan takım oldu.

Karşılaşma sonunda Belediye Başkanı Mehmet Uygun Teknik kadro ve futbolculara Akhisar Canköfte’de akşam yemeği verdi.

Turgutlu İstasyon Gücü’nü 4-2 yenerek lige başlayan Durasıllı Belediyespor, grubun favori takımı Alaşehir Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek hem galibiyet serisini devam ettirdi hem de grup lideri olarak haftayı zirvede tamamladı. Karşılaşma sonrası teknik kadro ve futbolcuları kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Uygun, Akhisar Canköfte salonunda Keşkek, mantı ve köfte ikram etti.

Antrenör Güngör Çakar,” Bu sezon ilk kez mücadele ettiğimiz Manisa Süper Amatör Lig B grubunda önce Turgutlu İstasyon Gücü’nü 4-2 ardından da grubun favori takımı Alaşehir Belediyespor’u deplasmanda 1-0mağlup ederek ligin ikinci haftasını zirvede tamamlayan takım olduk. Bu başarılı çıkışımızı önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Uygun,” Sezon öncesi hazırlık döneminde yaptığımız çalışmalar ile iyi bir ekip oluşturduk. Galibiyet serimizi sürdürmeye kararlıyız. Hedefimizde sezonu şampiyon olarak tamamlamaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA