Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay, 2. Maçını Da Kazandı

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Almanya’nın Ismaning kasabasındaki 75 bin Dolar para ödüllü ITF turnuvasının eleme mücadelesindeki ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak ana tabloya bir adım daha yaklaştı.

Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, Almanya’nın Bavyera eyaletindeki Ismaning kasabasında düzenlenen 75 bin Dolar ödüllü Büschl Açık Tenis Turnuvası’ndaki ikinci maçını da kazanmasını bildi.

Halı zeminde gerçekleşen kapalı kort organizasyonunda elemelerin bir numaralı seribaşı olarak boy gösteren Çağla, ikinci tur maçında ev sahibi ülkeden Luisa Marie Huber’i rahat bir şekilde geçerken, karşılaşmayı 6-1’lik çift set neticesinde tamamladı.Dünya sıralamasının 175. basamağında yer alan Çağla, genç rakibi önünde elde ettiği galibiyetle eleme mücadelesinin final turuna kalmayı başarırken, ana tablo yolundaki Son rakibi ise Rumen Cristina-Andreea Mitu ile Çek Sandra Zahlavova arasındaki eşleşmenin kazananı olacak.