Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki Açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, ''Maçtan maalesef hayal kırıklığı ve üzüntüyle ayrılıyoruz'' dedi.

Prosinecki, 1-0 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından katıldığı basın toplantısında, takımın başında çıktığı ilk maçında taraftara galibiyet hediye edemediği için üzgün olduğunu söyledi.

Maçın ilk yarısında iyi olduklarını fakat ikinci yarı kaybedilen bir top sonucunda kalelerinde gol görerek sahadan mağlup ayrıldıklarını belirten Prosinecki, şunları söyledi:

''Zor bir maç olacağını zaten bekliyorduk. Ligde hiçbir maç kolay değil. Bugün kaptırdığımız bir top neticesinde golü kalemizde gördük. Maalesef o golden sonra birkaç tane pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Maçtan maalesef hayal kırıklığı ve üzüntüyle ayrılıyoruz ama futbolda bunlar oluyor. Bu oyunda hatalar yapılıyor. Hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız. Bu takımın kalitesine inanıyorum. Bu takımın kalitesine güveniyorum. Günler, haftalar ilerledikçe daha iyi bir Kayserispor izleteceğimizi düşünüyorum. Çünkü buradaki oyuncular bu kaliteyi gösterecek düzeyde. Bu maç artık geride kaldı.''

-İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ise zor bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, ''Galibiyeti hasta olan ve hastanede yatan başkanımıza armağan etmek istiyorum. Bu maç için iyi hazırlandık. Kayseri'nin iyi ve tehlikeli bir takım olduğunun farkındaydık. Sahada çok mücadeleci bir maç vardı. İkinci yarı daha da iyiydik ve doğru zamanın bize gelmesini bekledik. Beklediğimiz gibi de bir pozisyonda golü bulduk. Golden sonra kalemizi daha iyi şekilde savunduk'' diye konuştu.

Bu arada maçın devre arasında kale arkası tribününde çıkan olaylar sonucu 2 kişinin gözaltına alındığı, 4 polisin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA