İstanbul Bb, Galibiyeti Hasta Başkanlarına Hediye Etti

Kayserispor'u kendi evinde yenen İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular, galibiyeti hasta olan başkanlarına armağan etti.

Maçı değerlendiren İstanbul BB Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, galibiyeti hasta olan kulüp başkanı Çağatay Kalkancı ve taraftara armağan ettiklerini söyledi.

Rakibe iyi hazırlandıklarını belirten Carvalhal, “Bu maç için iyi çalıştık. Kayseri’nin iyi ve tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Topu kaybettiğimiz anlarda rakibi durdurmayı başardık. Kalemize gelmekte zorlandılar. Mücadeleci ve sahada savaş vardı. Doğru zamanın bize gelmesini bekledik ve golü bulduk. Bundan sonra da kalemizi iyi savunduk. Çok çabalasa da rakip bizim kalemize gelemedi.” dedi.

İstanbul BB’li Gökhan da, “Buraya gelirken zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Kayseri kendi sahasında iyi oynuyor. Kaptığımız toplarda hücuma dönük oynadık. Özellikle ikinci yarı kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtarak sonuca gittik. Daha farklı kazanabilirdik. Maçı hak eden taraf kazandı.” dedi.

Ömercan da, “Zor bir maçtı ve iyi hazırlandık. Kazanmak için çıktığımız maçı galibiyetle kapattık.” diye konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ Şoto Arvaledze’den sonra takımın başına gelen ve ilk maçına çıkan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki de, sonucu hayal kırıklığı ve üzüntüyle biten bir maç olduğunu söyledi.

Zor bir maç olacağını beklediklerini ifade eden Prosinecki, “Türkiye liginde kolay maç yok. Taktik anlamda orta sahada bekleyen takımlar karşısında zor maçlar oluyor. Ufak hatalar pahalıya mal olabiliyor. Bugün de öyle oldu. Birkaç şans vardı fakat değerlendiremedik. Sahadan hayal kırıklığı ve üzüntüyle ayrıldık. Futbolda bunlar var. Yarından itibaren neleri eksik yaptık onları konuşacağız. Günler ve haftalar ilerledikçe daha iyi bir Kayserispor izleteceğimizi düşünüyorum. Çünkü bu takımda çok iyi futbolcular var.” şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Bobo da, “Böyle bir maçı bekliyorduk. Çünkü rakip hataları bekleyip kontratakla sonuca giden bir takım. Bu maçı artık geride bıkmalıyız. Tabiki yaptığımız hatalar var. Onlardan ders alacağız ve önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi.

Cleyton da, “Hiçbir bahane yok. İstediğimiz gibi oynayamadık. Beklediğimiz bir 90 dakika geçirmedik. Maalesef istemediğimiz bir sonuçla maçı bitirdik. Takım halinde çok kötü oynadık. Artık önümüzdeki maçı düşünüyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diye konuştu.