İoan Andone: Bizim İçin Çok Zor Bir Gün Olacak

Romanya temsilcisi Cluj’un teknik direktörü Ioan Andone, Galatasaray’la zorlu bir mücadele içinde olacaklarını belirterek, “Bizim için yarın çok zor bir gün olacak. ” dedi.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Galatasaray’la karşılaşacak Cluj’da teknik direktör Ioan Andone, karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Arena’da açıklamalarda bulundu.Ioan Andone, ‘Bizim için çok önemli bir maç. Hem burada hem de kendi evimizde oynayacağımız ve maçlarda kazanmamız gereken 4 puan var. Evinde daha güçlü bir takımla karşı karşıya geldiğimizin farkındayız.” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın Braga ile oynadığı karşılaşmada yüzde 68 oranında topa sahip olduğunu dile getiren Ioan Andone, “Bizim için yarın, çok zor bir gün olacak. Büyük bir mücadele ile karşı karşıya geleceğimizin farkındayız. Galatasaray taraftarlarının da statta, takımlarını destekleyeceğini biliyoruz.” ifadelerini kullandı.Andone, bir soru üzerine sarı – kırmızılı takımda çok iyi oyuncuları olduğunu kaydederek, “Son oynanan maçlarda görüyoruz ki çok iyi oyuncular görev almıştır. Milli takımlarında oynayan yabancı oyuncuları da var. Galatasaraylı oyuncuların hepsi kalitelidir.” yorumunda bulundu. Takım kaptanı Cadu ise kendi açısından Galatasaray maçının çok önemli olduğunu söyledi.

Galaasaray’ın çok kaliteli bir ekip olduğunu kaydeden Cadu, “ Braga da iyi ama Galatasaray daha iyi bir takım." dedi.

Galatasaray taraftarlarıyla ilgili bir soru üzerine de Cadu, kendi statlarında da atmosferin çok iyi olduğunu ve alışık olduğunu dile getirdi.

CLUJ, STATTA YAPTIĞI ANTRENMANLA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Rumen takımı, Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanla yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Clujlu futbolcular, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı .