Göztepe-adanaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 8. hafta kapanış mücadelesinde sahasında Adanaspor ile golsüz berabere kalan Göztepe’nin teknik direktörü Özgür Zengin, galibiyeti unutmuş oyuncularına galip gelme duygusunu yüklemeye çalıştıklarını fakat başaramadıklarını söyledi.

Zengin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Öncelikle büyük taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek istiyorum. Bu zor günlerimiz de onları üzdüğümüz için üzgünüm. Maçada çok iyi hazırlandık. 7 haftadır iyi Sonuçlar almıyoruz ve geçen hafta aldığımız yenilgiden Sonra mental olarak galibiyeti unutmuş oyuncularımıza galip gelme duygusu yüklemeye çalıştık fakat başaramadık” dedi.

Göztepeli oyuncu Halil Akbunar, “Oyunun genelinde sahaya üstünlüğümüzü yansıttık. 1 gole ihtiyacımız vardı. Haftalardır 1 golü arıyoruz bulamıyoruz. İnşallah haftaya Karşıyaka maçında 3 puanı alıp seri yapmaya başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Oyuncu Ahmet Sağlam, “Hocamızın dediği gibi maça çok iyi hazırlandık. Maça baskıyla çıktığımızda golde zor geliyor. Karşıyaka’yı yenip şeytanın bacağını kırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise “Kırmızı karta kadar olan bölümde Son ana kadar etkili olduğumuzu düşünüyorum. Kırmızı karttan Sonrada rakibe pozisyon vermedik. Geçen sene 10 kişi kaldığımız 3-4 maçtan galip olarak çıktık. Fakat bu maçta kazanamadık. Göztepe’de zor günler geçiren bir ekip ve kazanmak istiyorlardı. Son 2 haftalık süreçte bizde kazanmak istiyorduk fakat kazanamıyorsan berabere kalacaksın. Bu nedenle oyuncularımızı tebrik ediyorum. Oyuncularımız oyun disiplini ve geçen seneki arkadaşlık ortamını yakaladıkları için ayrıca mutluyum” dedi.

Adanasporlu oyuncu İzzet Yıldırım, “Biz buraya kazanmaya gelmiştik. 2 haftadır kazanmıyorduk. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. 1 puana ise sevinmiyoruz. Adana basınında çıkan hocamız hakkındaki haberleri biz onaylamıyoruz. Hocamız takımımızın başında ve sezon Sonu ligi istediğimiz gibi bitireceğimize inanıyorum” derken Ahmet Dereli de, “Biz buraya Göztepe’yi yenmeye geldik. 10 kişi kaldığımızda biraz zorlandık. Takımda oyuna girdiğimden andan itibaren elimden geleni yapmaya çalıştım” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA