Altay Kulübü’nden Olay Açıklaması

Altay Kulübü’nde Eyüpspor maçı sonrası yaşanan olaylar hakkında siyah-beyazlı futbolcuların da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta karşı karşıya gelen ve 0-0 biten Eyüpspor-Altay karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar hakkında Altay Kulübü bir basın toplantısı düzenledi.

Altay Kulübü Başkan Ömer Hızlıok, İstanbul'da 0-0 biten Eyüpspor maçından sonra oyuncusu Serhat Akın'ın rakip oyunculara çekiçle saldırdığı iddiasıyla ilgili olarak, “Böyle bir ortamda silahınız olsa, çeker kullanırsınız. Ölümden döndük. Eyüpsporlu Ali Cansun sosyal medya yoluyla olayları saptırmaya çalışıyor. 150 kişinin ölümüne saldırısına hedef olan bir insan, kendisini savunmak için eline ne geçse kullanır. “Serhat çekiçle saldırdı.” demek tek kelimeyle insafsızlıktır" diye konuştu.

Rakip takımın taraftarının tamamına yakınının 25 kişilik kafilelerine saldırdığını da vurgulayan Başkan Ömer Hızlıok, “Olayların başını Eyüpspor Teknik Direktörü Murat Şahin çekti. Kendisini ömür boyu affetmem. Türk futbolunda yeri olmayan bir insanmış. Polis havaya ateş açmasa, ciddi yaralanmalara yol açabilecek derecede darp edilirdik. Eyüpsporlu Eren Aydın, babası ve kardeşinden başka Eyüpsporlu oyuncular Tayfun ve Ali Cansun’dan şikayetçi olduk. Futbolcularımız Serhat ve kardeşi Serkan Akın'la Metin, İsmet Kavuştu ve Volkan Altın’ın İstanbul Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nden darp raporu aldı” dedi.

Kaynak: İHA