Altay Kulübü Başkan Hızlıok: Ölümden Döndük

Altay Kulübü Başkan Ömer Hızlıok, Eyüpspor maçının ardından çıkan olayla ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altay Başkanı Hızlıok ve bir idareciyle Serhat Akın'ın da aralarında olduğu dört futbolcu, Eyüpspor deplasmanında yaşadıklarıyla ilgili şikayetçi oldu. Hızlıok, İstanbul'da 0-0 biten Eyüpspor maçından sonra oyuncusu Akın'ın rakip oyunculara çekiçle saldırdığı iddiasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Eyüpsporlu Ali Cansun'un sosyal medya yoluyla olayları saptırmaya çalıştığını iddia eden Hızlıok, "150 kişinin ölümüne saldırısına hedef olan bir insan, kendisini savunmak için eline ne geçse kullanır. 'Serhat çekiçle saldırdı,' demek, tek kelimeyle insafsızlıktır." diye konuştu.

Rakip takımın tamamına yakını ve 100 kadar taraftarın 25 kişilik kafilelerine saldırdığını söyleyen Kulüp Başkanı Hızlıok, "Maçın ardından arabalara bindikten sonra grup gelip saldırdı. Yaşanan arbedede emniyet zafiyeti var. Bir polis memuru havaya ateş açtı, bu da polis sayısının yetersiz olduğunu göstermekte. Ateş açmasa, ciddi yaralanmalara yol açabilecek derecede darp edilirdik." dedi.

Eyüpsporlu Eren Aydın, babası ve kardeşinden başka Eyüpsporlu oyuncular Tayfun ve Ali Cansun'dan şikayetçi olduklarını açıklayan Ömer Hızlıok, bu arada futbolcusu Serkan Akın'la Metin, İsmet Kavuştu ve Volkan Altın'ın İstanbul Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldığını sözlerine ekledi .