Akdeniz Temsilcisi, Maçın Hazırlıklarına Başladı

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek'in 4 günlük UEFA Pro Lisans Kursu kampına katılmak üzere Cenevre'ye gitmesi üzerine, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenmana, Sivasspor maçında yer alan oyuncuların olduğu 13 kişiyle çıkan Akdeniz temsilcisi koşu, ısınma hareketleri, dar alanda kısa pasın ardından kanat orta-şut ve Gol çalışması yaptı. A takım oyuncularından Polat, Deniz Aslan, Minev, Zizic, Musa, Murat Akın, Murat Duruer, Emre Torun, Ömer Şişmanoğlu, Mehmet Eren ve Zeki, bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 6-1 mağlup eden Medical Park Antalyaspor A2 takımı karşılaşmasında oynadıkları için idmana çıkmadı.

Kaleciler Sammy ve Hakan Arıkan ise bir süre kaleci antrenörü Erdinç Erol yönetiminde ayrı çalıştıktan sonra dar alanda kısa pas çalışmasına katıldı.

Antrenmanın kanat ve şut çalışmasının yapıldığı bölümünde ayağına hafif darbe alan Koray, buz tedavisi için antrenmanı yarıda bıraktı. Hafif sakatlıkları bulunan oyunculardan ayak bileğindeki ağrıları devam eden Emre Güngör ve arka adalesinde çekme olan Isaac ise antrenmana katılmadı. Sezon başında transfer edilen genç oyuncu Xiavier Kodjo'nun da uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara başlaması dikkati çekti.

Elazığspor, Gaziantep ve Sivasspor galibiyetleriyle ligde iyi bir seri yakalayan kırmızı beyazlı takım futbolcularının antrenmanda neşeli oldukları gözlendi.

Öte yandan teknik direktör Özdilek'in, UEFA Pro Lisans kursu kampının tamamlanmasının ardından perşembe günü antrenmana katılacağı belirtildi.

Akdeniz temsilcisi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Buğra Ersavaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA