Şenol Güneş: Soğuk Kanlı Olabilseydik Maçı, Lehimize Çevirebilirdik

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada ilk yarı soğuk kanlılıklarını koruyamadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la yaptıkları ve 1 - 1 beraber kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ''Yediğimiz gole kadar, oyun tarzında sıkıntı yoktu. Sadece biraz yavaş oynadık ve geriye paslar yaptık. Özellikle ilk yarıda bunu daha faza yapabilseydik, rakip de tedirgin olduğu için daha fazla pozisyon bulup, golü atabilirdik. 1-0'dan sonra oyunun lehimize gitmesini beklerken, golden sonra oyun içinde kopmalar ve yorgunluklar başladı.

Beşiktaş da kendi evinde oynamanın ve taraftarının desteğiyle ikinci yarı oyuna ağırlığını koydu. İlk bölümde biraz soğukkanlı olabilseydik, maçı lehimize çevirebilirdik. on bölümdeki oyun beni üzdü." diye konuştu.

Trabzonsporlu futbolcu Zokora ise “Bu akşam karşımızda kazanmak zorunda olan bir Beşiktaş vardı. Taraftarların desteği ile şevkle oynadılar. İlk yarı ağırlığımızı ortaya koyduk. İkinci yarı ise Fernandes’in kalitesini gösterdi ve oyunun kontrolü Beşiktaş’ın eline geçti. Oyuna ağırlığımızı koyduğumuzu düşündüğümüzde 2 puan kaybettik. Bir taraftan da kazanmak zorunda olan bir takıma karşı alınmış 1 puan kazanç olarak görebiliriz.” şeklinde konuştu.

Sapara da ilk yarı gayet iyi oynadıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Devrenin sonunda da bir gol attık bu da bize büyük bir avantaj getirdi. İkinci yarı da rakibimize geri dönmeleri için imkan verdik. Sonuçta iki puan kaybettik.”