Şakar: Kazanamadık Ama Kaybetmeyerek Bir Puan Aldık

Trabzonspor Kulubü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini fakat kaybetmeyerek bir puan aldıklarını söyledi.


Trabzonspor'un Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şakar, "İlk yarı iyi oynadık. İkinci yarı etkisizdik. Beşiktaş'tan bir puan aldık. Kazanmak istiyorduk ancak kazanamadık. Sonuçta mağlup da olmadık. Alınan bir puan kadar müsabaka güzel oldu." dedi.

Öte yandan karşılaşmada önemli kurtarışlara imza atan kaleci Onur'u tebrik eden Şakar, "Kendisi milli takıma çağrılmadı. Tercih edilmemesinin üzüntüsünü bildirdik. Bizim buna karışma hakkımız yok ama Onur, gerekli mesajları vermiştir." diye konuştu.

Asbaşkan Şakar, ligde takımlar arasında kopmalar olmadığını, ilerleyen haftalarda toparlanacaklarını kaydetti.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUKLARI DA ÇALINMIŞTI

Bu arada Trabzonspor'un şampiyonluğunun geri verilmesi için haklarını aramaya devam edeceklerinin altını çizen Şakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz hakkımızı aramaya devam ediyoruz. Beşiktaş'ın da geçmişte emek hırsızları tarafından şampiyonlukları çalınmıştı. O bakımdan biz davamızı devam ettireceğiz." Genel Sekreter Hasan Yener de Beşiktaş karşısında bir puan kazanmalarına rağmen ortaya konan oyunun kendilerine yakışmadığını ifade etti.

Yener, karşılaşmada önemli kurtarışlara imza atan kaleci Onur'un da gerekli yerlere mesajları ilettiğini sözlerine ekledi.