Bursaspor Kaçan 2 Puana Yanıyor

Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu İbrahim Öztürk, Fenerbahçe karşılaşmasında sahanın her yerinde basan ve galibiyeti isteyen taraf olduklarını ancak iki puanı kaybettiklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı ve beraberlik ile sonuçlanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İbrahim Öztürk, Karşılaşmadan 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Maç geneline baktığımızda sahanın her yerinde basan ve Gol arayan bir Bursaspor vardı sahada. Ligde hedefimiz üst sıralar ve bu anlamda da Fenerbahçe'de üst rakibimiz. Bugün 3 puan alarak taraftarlarımıza hediye etmek isterdik ama olmadı. Bundan sonraki maçlarda bu oyunu sürdürerek, seri yakalamak istiyoruz. Ligde herkes herkesi yenebilir. İyi takım, kötü takım yok. Kim çok isterse o kazanıyor. Sezon sonundaki hedefimiz ise Avrupa kupalarına gitmek" diye konuştu.

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan ise, Maça istekli başladıklarını ve Golü bulduklarını vurgulayarak, "Yediğimiz gole kadar kalemize top gelmedi. İkinci yarının son beş dakikasına kadar galibiyeti arayan taraftık. Son beş dakika bir iki pozisyon verdik. Güzel futbol sergiledik. Taraftarlarımız inanılmaz atmosfer oluşturdu. Bundan sonraki karşılaşmalarda bu oyunumuzu sürdürüp, galip gelmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA