Özdilek: İyi Bir Seri Yakaladık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, son 3 haftadır kazandıklarını, böylece iyi bir seri yakaladıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Sivasspor’u konuk eden Medical Park Antalyaspor sahadan 4-2 üstün ayrıldı. Karşılaşmanın maçı değerlendiren Mehmet Özdilek, galibiyeti kalbinden rahatsızlık geçiren Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akıncıoğlu’na hediye ettiklerini söyledi.

Her iki takımında sahaya kazanmak için çıktığını kaydeden Özdilek, Sivasspor’un deplasmanda kazanma üzerine bir takım olduğunu ifade etti.

Karşılaşmanın kazananın takımın ligdeki yerini sağlamlaştıracağını belirten Özdilek, “3 haftadır kazanıyoruz. İyi bir seri yakaladık. Maçın başından sonuna kadar kaybetme düşüncesi içinde olmadık. Öne geçtik, yakalandık. Oyuncularımın kazanma arzusu ön plandaydı. 4 gol attık final paslarını iyi yapsak farklı da olabilirdi. Rakipten daha istekliydik. Dolayısıyla hakettiğimiz bir galibiyet aldık.” diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Aissati de, karşılaşma öncesi zor maç olacağını bildiklerini söyledi.

Kendi sahalarında oynadıklarını bütün maçları kazanmaları gerektiğini ifade eden Aissati, “Önümüzde zorlu maçlar var. Bu şekilde korkusuz şekilde oynarsak, o maçları da kazanabileceğimizi düşünüyorum. Galip geldikçe güvenimiz artıyor. Ve güven geldikçe daha iyi oynuyoruz.” dedi.

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Diarra, kendilerini için 3 puan almanın önemli olduğunu ifade etti.

Haftaya oynayacaklarını Fenerbahçe maçına iyi bir şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Diarra, “Daha iyi bir performans gösterebilirim. Güven eksikliğim vardı. Önümüzdeki çok maç var, performansım daha da artacak.” dedi.

“HAKETMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK” Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Takımın iyi bir oyun ortaya koyamadığını belirten Çalımbay, “Buraya bir hafta önce geldik. Bütün amacımız bu maça hazırlanmaktı. Ama maalesef hepsi soyunma odasında kaldı taktiklerin. Kadromuzdan 3 kişi cezalıydı. Kadro değişikliği de etki yaptı. Bunlarında sıkıntısını yaşadık. Bugün Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Hakettikleri bir galibiyet aldılar. Bu mağlubiyeti biran önce telafi etme yoluna gitmeliyiz. Şu maç bize ders oldu. Bunu mutlaka telafi edeceğiz. Takımımın oyunu bu değil. Yaşanana kötü maçlardan biriydi.” ifadelerini kullandı. Sivassporlu futbolcu Navratil de, maçın ilk yarısına kötü başladıklarını, ikinci yarı toparlandık ancak yeterli olmadığını kaydetti.

Sivassporlu futbolcu Hayrettin, zor bir karşılaşma olduğunu, Medical Park Antalyaspor’un topla oynama isteği üst düzeyde olan bir takım olduğunu söyledi.

İstediklerini oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Hayretti, “İlk 15 dakikada çok büyük bir baskı yedik. Bugün Antalyaspor bizden daha çok istedi maçı. Tebrik ediyoruz. Önümüzdeki Akhisar maçını kazanmak istiyoruz. Şanssız bir mağlubiyet aldık ifadelerine yer verdi.” dedi.