Nevzat Şakar: Başkanımızın Yerine Beşiktaş Maçında Başkasını Oynatacağız

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, yarınki Beşiktaş maçında Sadri Şener'in yerine başkasını oynatacakları espirisini yaptı.

Dün akşam hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulubü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret ederken ayağı kayıp düşen ve bugün ameliyat olan Sadri Şener'i zirayet eden Şakar, "Başkanımız ameliyattan çıktı. Doktorlar gerekli açılmaya yapacaktır. Büyük bir sorunu gözükmüyor." dedi.

Asbaşkan Şakar, Başkan Şener'in sakatlandığını ve yarınki maçta başkanın yerine başkasını oynatacaklarını esprisini yaptı. Nevzat Şakar, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da şunları kaydetti:"Beşiktaş genç ve koşan takım. Biz de çıkıştayız. Ümit ediyorum iyi sonuçla ayrılırız. Centilmence bir maç geçer."ADNAN POLAT: OLMAYACAK BİR KAZA OLDUGalatasaray Kulubü'nün eski başkanlarından Adnan Polat da "Süleyman Seba'nın hastaneye kaldırıldığını duyunca biz de Başkan Sadri Şener ile buraya çok yakındık. Ona geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik. Acilden inerken yol dik ve kaygandı. Başkanın ayağı kaydı. Olmayacak bir kaza oldu. Galiba üç beş hafta koltuk değneğiyle gezecek. Kendisine geçmiş olsun diyorum." dedi.