Futbol Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Halil Akbaşoğlu, ''Türkiye Kupası'nda deplasmanda yapacağımız maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz'' dedi.

Akbaşoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe kuralarında PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la eşleşmelerine ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kendilerinden üst seviyede bir ligde mücadele ettiğini ifade eden Akbaşoğlu, futbolun her türlü sonuca açık olduğunu kaydetti.

Akbaşoğlu, Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynayacakları maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istediklerini anlatarak, ligde son dört haftadır yenilmediklerini vurguladı.

Ligde de gelecek haftalarda zorlu maçlar yapacaklarını dile getiren Akbaşoğlu, ''Bizim şu an bulunduğumuz konuma ben başarı demiyorum. Fikstür gereği şimdiye kadar bize göre kolay maçlar oynadık. Güçlü takımlarla yapacağımız maçlardan da aynı sonuçları almak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Akbaşoğlu, fikstür gereği 2 haftada 5 maç yapacaklarına dikkati çekerek, bu süreçte geniş kadroya sahip olmanın takımlara olumlu etki yapacağını bildirdi.

Futbolcuların sakatlık yaşamadan 5 maçlık periyotu atlatmaları gerektiğini anlatan Akbaşoğlu, bu maçlardan en az puan kaybıyla sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Muhabir: Kadir Yıldız

Yayıncı: Murat Paksoy

Kaynak: AA