Fenerbahçe, Banka Değil Finansal Platform Kuruyor

Fenerbahçe Kulubü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, kulübün banka değil finansal platform kuracağını açıkladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen divan kurulu toplantısının bitiminde kürseye gelen Yılmaz, rahatsızlıkları bulunan Beşiktaş Kulubü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.Geçtiğmiz haftalarda medyada yer alan 'Fenerbaçe Banka kuruyor' açıklamaları hakkında konuşan Yılmaz, "Banka kurmak için çalışma halindeyiz. Bu konuda Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapmış olduğumuz açıklamayı sizlere iletiyoruz. ABD'li smart kart marketing firması ile Türkiye Lisans ortağı ile ön ödemeli kart ve sanal cüzdan platformu konularda işbirliğine yönelik anlaşmalar imzalanmıştır. Henüz bu projenin detayı netleşmemiştir. Bu konu hakkında çalışıyoruz." diye konuştu.

Kürsüden indikten sonra Talat Yılmaz, banka kurulacağı konusunda yanlış bir anlaşılmanın bulunduğunu ifade ederek, "Banka değil, finansal platform kuracağız." dedi.

Divan Kurulu toplantısının bitiminde Başkan Aziz Yıldırım herhangi bir açıklama yapmadı. Başkan ve yöneticilerin akşamki Bursaspor maçını takip etmek için Bursa'ya gidecekleri kaydedildi.Bu arada Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın listesine almadığı ve İMKB'ye bildirilen listede isimleri olmayan İLhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu divan kurulu toplantısına katılmadı.