Bucaspor'un Çalıştırıcısı: Önemli Bir Maçtı

PTT 1.Lig 8. hafta maçında kendi sahasında Kartalspor'u 1-0 mağlup eden Bucaspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Yol haritası çizme anlamında önemli bir maçtı.

3 puan aldığımız için mutluyuz. Önemli bir galibiyet." dedi.

Maçtan Sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Karafırtınalar, Kartalspor'u bugüne kadar yenemediklerini hatırlattı. Bu sezon kendi sahasında oynadıkları maçları kazanmakta zorluk çektiklerini belirten Karafırtınalar ligde ilk 6'ya girme hedeflerinin olup olmadığı yönündeki bir soruya da "Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli." yanıtını verdi. KARTALSPOR CEPHESİ Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan göreve başladığından beri ilk maçına çıktığını hatırlatarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, bunun için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Yedikleri golden Sonra çok pozisyona girdiklerini ancak maçı çevirmek için Son vuruşları iyi yapamadıklarını belirten Kızıltan, "Oyuncularıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Bu maçtan istediğimizi alamadık ama aynı mücadeleyle Sonraki maçlarda alabileceğimize inanıyorum. Verilmeyen bir gol var, daha Sonra izleyip göreceğiz. Eğer golse talihsiz bir karar olacaktır." dedi.