TVF 3. Olağan Genel Kurulu

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayları Erol Ünal Karabıyık ile eski yönetim kurulu üyesi Özkan Mutlugil projelerini anlattı.

Ankara Rixos Oteli'nde gerçekleştirilen TVF 3. Olağan Genel Kurulu'nda Erol Ünal Karabıyık, geride kalan 6 yıllık yönetimi döneminin anlatıldığı videolu bir sunum yaptı.

Sunumun ardından konuşan Karabıyık, "Hatalar ve kırgınlıklar mutlaka vardır. Aslında yönetenler adil, tarafsız olsun diye bazı talepleri yerine getirmeyebilirler. Neden taleplerinizi yerine getirmediğinizi anlatamazsanız, bazı kırgınlıklar olabilir. Videoda anlatılanlar Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 7 yılda yaptıklarının ancak bazılarıdır" diye konuştu.

Karabıyık, kaynakların kullanımı, altyapı yatırımları, tesisleşme, kulüplerde işbirliği ve dayanışma, milli takımlar ve demokratik yönetim anlayışı başlıklarından oluşan bir değerlendirme yaptı. Türkiye'de 81 ilde voleybol faaliyetinin bulunduğunu anlatan Karabıyık, yeni dönemde 4 ilde daha salon yapılacağını bildirdi.

Diğer başkan adayı Özkan Mutlugil ise sporcu sayısını, kulüp sayısını artıracaklarını ve sponsor gelirlerini artıracaklarını dile getirdi. Mutlugil, vizyon olarak şunları benimsediğini kaydetti: "Federasyonda yönetim anlayışının değişim ihtiyacını karşılamak, öncelikle voleybolu ön planda tutan, dayanışma, sevgi ve saygı temeli üzerine oturmuş demokratik bir yönetim anlayışının tesis edilmesine vesile olmak. "

Kaynak: İHA