Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri’nde Galatasaray Medical Park, D Grubu’nun ikinci maçında Olin Edirne’yi 62-48'lik skorla geçti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Galatasaray Medical Park Başantrenörü Engin Ataman, oynadıkları maçı beğenmediğini ifade ederek, “Sezona galibiyetle başladık ama oynadığımız oyunu beğendiğimi söyleyemem. Önemli oyuncularımız eksik. Ama Her Şeye Rağmen bu kadar kısır hücum yapmamamız lazım. Hücumlarımızdan memnun değilim” dedi.

Cenk’in sağlık durumuyla ilgili sorulan soruyu da cevaplayan Engin Ataman, “Cenk’in yarın sahada olacağını düşünüyorum” dedi

Galatasaray Medical Parklı genç oyuncu Göksenin Köksal ise, “Kupanın ilk maçıydı iyi başlayamadık. İkinci yarı toparlamayı bildik. Eksiklerimiz var fakat yine de kazanmayı bildik. Yarınki maça en iyi şekilde konsantre olacağız” diye konuştu.

OLİN EDİRNE CEPHESİ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, Galatasaray Medical Parkı tebrik ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bütün maçı kontrol altında tutarak maçı kazandılar. Net bir şekilde verdikleri mücadeleyi bizim vermemiz gerekiyordu. Tabi daha ligin başları. Yabancılarda geçen yılı andırıyor. Takımımda ilerde bu tür mücadelelere gireceğinden şüphem yok. Bugün hayal kırıklığına uğradık. Neticede kaybettiğimiz takım Galatasaray’da olsa çok üzüldüm” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA