Kütahyalı: Alex 8 ay içinde Fenerbahçe'ye Geri Dönecek

Beyaz TV yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok iddia. Kütahyalı ' Aziz Yıldırım bu süreci kötü yönetti ve kendisi yenilmiştir. Alex bir yıl içinde Fenerbahçe'ye geri dönecek' dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex de Souza'nın bazı güç odaklarıyla Aziz Yıldırım 'ı devre dışı bırakmak için iş birliği yaptığı duyumunu aldığını kaydeden Kütahyalı ' Bu teori bana doğru gibi geldi. Sekiz senedir kuzu gibi, dik başlılık göstermeyen Alex bir anda nasıl olurda böyle gidere gider yapıyor anlamış değildim. Ben bu teoriyi söylerken Sinan Engin, Ahmet Çakar benimle dalga geçti. Bugün geldiğimiz süreçte benim ne kadar haklı olduğu gördüler. Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar benden nefret etseler de, istihbaratıma ve analizlerime güvenmeleri gerektiğini gördüler. ' dedi.

GER DÖNECEK
Alex'in Fenerbahçe'ye geri döneceğini kaydeden Kütahyalı ' Aziz Yıldırım, Alex 'i öyle bir şekilde göndermiştir ki… Kendisi yenilmiştir! Fakat şunu unutmayın Alex bir yıl içinde hatta 8 ay içerisinde yeniden Fenerbahçe'ye dönecek. Hangi pozisyonda döneceğini ise Allah bilir. Bu süreçle birlikte Aziz Yıldırım'in dönemi sona ermiştir. Maalesef Aziz Yıldırım 'ın süreci kötü yönetmiştir. Aziz Yıldırım 'ı nefret ettiği adam ( Rasim Ozan) onu beş ay öncesinden bu olay hakkında uyarmıştır. ' şeklinden konuştu.

BEYAZ GAZETE