Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Spor Salonunda pazar günü kendi evinde karşılaşacakları Fenerbahçe maçına hazırlanan Canik Belediyespor’da Tanja Cirov ayak tarak kemiğinin kırık olması nedeniyle 1.5 ay salonlardan uzak kalacak.

Sezonun ilk maçını Fenerbahçe gibi çok güçlü ve kuvvetli bir takımla oynayacaklarını belirten Canik Belediyespor Baş Antrenörü Murat Alkaş, “Fenerbahçe ligin en iyi takımlarından birisi ve Eurolig’de mücadele ediyorlar. Biz ise bu sene yeni kurulmuş ligin en yeni takımıyız. Takımımızda Tanja Cirov oynamayacak. Bizim için önemli bir eksik. Fakat onun yerine oynayacak oyuncularımızda onun açığını kapatacaklardır. Bizim için çok zorlu bir maç olacak, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Canik Belediyesi’ni bu maçta en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu maçta Türkiye Kupasında oynadığımız mücadelenin üstüne çıkmamız gerekiyor. Maçı kazanabilmek adına her oyuncumuz çok iyi oynaması gerekiyor. Fenerbahçe maçında hedefimiz galibiyet ama çok kolay bir maç olmayacak. Ama kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

İdman öncesi Şehzadeler Taraftar Grubu adına Tribün Lideri Hikmet Şimşek, Canik Belediyespor takım kaptanı Didem Süer’e Fenerbahçe maçı öncesi moral olması amacıyla çiçek verdi. Kaptan Süer’de Tribün Lideri Şimşek’e formasını hediye etti .

Kaynak: İHA