Seba'yı Ziyarete Gelen Sadri Şener Merdivenden Düştü

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, evinde denge kaybı sonunda halıya takılıp düştü.

Evinde baygın bulunup hastaneye kaldırılan siyah - beyazlı kulübün onursal başkanı Seba'nın durumunun iyi olduğu, tedbiren bu geceyi hastanede geçireceği açıklandı.Süleyman Seba'yı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, onursal başkanlarının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Orman, Seba'nın evinde düştüğünü belirterek, ''Hastanede kontrol altında kalacak. Bir kırığı veya ateşi yok. Tansiyonu düşmüş. Endişelenecek bir durum yok. Normal odaya alındı ve bilinci yerinde.'' dedi.

Süleyman Seba ile ziyaret sırasında konuştuklarını ve eski başkanlarının kendilerine kızdığını anlatan Fikret Orman, ''Bilinci yerinde. Espri yaptık ve güldük. Hatta kızdı bize. Süleyman ağabey kızdıysa iyi demektir. Bize 'Niye geliyorsunuz, evden niye çıktınız? Ben iyiyim' ifadelerini kullandı'' diye konuştu.

TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER MERDİVENDEN DÜŞTÜ

Bu arada, Süleyman Seba'nın hastaneye kaldırıldığını duyan spor adamları ve bazı kulüp başkanları ziyaret için Fulya'ya hücum etti. Siyah - beyazlı takımın futbolcusu Mustafa Pektemek ile eski teknik direktör ve Seba'nın yeğeni Tayfur Havutçu da ziyaret için hastaneye geldi.Süleyman Seba'yı ziyarete gelen isimler arasında Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de yer aldı. Bordo - mavili kulübün başkanı Sadri Şener, hastanede merdivenlerden çıkarken ayağını burktu ve düştü. Hemen müdahale edilen Başkan Şener'in ayağında incinme olduğu belirtilirken, her hangi bir tehlikesinin bulunmadığı söyledi.