PFDK , Şanlıurfaspor'un Cezasını Belirledi

GAP Arena Stadyumu'nda oynanan Şanlıurfaspor 1461 Trabzonspor maçında çıkan olaylardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı kararını açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 18.10.2012 tarih ve 18 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda Şanlıurfaspor'a iletildi. PFDK’nın 14.10.2012 tarihinde Gap Arena Stadında oynan Şanlıurfaspor 1461 Trabzon PTT 1.Liğ müsabakasında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle iki resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verildi.

Şanlıurfaspor külüp idarecisi Mustafa Kemal Saraçoğlu, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin liralık para cezası alırken, sporcu Mustafa Koray Avcı'ya hakeme yönelik saldırı nedeniyle 5 maçtan men ve 5 bin lira para cezası verildi.

Aynı maçta külüp idarecisi Mustafa Tokmak da 15 gün hak mahrumiyeti ve 7 bin 500 lira para cezası aldı. Sporcu Kıvanç Karakaş'a ise sportmenliğe aykırı hareketlerinden dolayı bir maç men cezası ve 5 bin lira para ceza verildi.