Orduspor, Namağlup Devam Etmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen yedi haftada topladığı 13 puanla lider Galatasaray'ın bir puan ardından ikinci sırada yer alan Orduspor, ligin tek namağlup takımı ünvanını sürdürmek isityor.

Orduspor, yarın karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatine beklemeye başladı.

Orduspor´da iki haftalık aradan sonra antrenmana katılan Hasan Kabze teknik ekibi sevindirirken, Cuper oyuncularının rehavete kapılmaması konusunda futbolcularını uyarmaya devam etti.Sezonun üçüncü haftasında takıma katılan İbrahim Kaş, yaptığı açıklamada, "İnanılmaz derecede iyi giden bir arkadaşlık ve takımımız var. Aynı şekilde çok sıkı ve inanılmaz derecede disiplinli antrenman yaptıran bir hocamız var. Takımımız namağlup gidiyor ve hala da çıkış içerisindeyiz. Namağlup gidişimiz hep devam edecek diye düşünüyorum çünkü ona göre hazırlıklarımız da çok sıkı bir şekilde devam ediyor." dedi.

Türkiye ve İspanya´da çok hocalarla çalıştığını belirten deneyimli futbolcu, "ilk defa bu kadar futbocuyu canından bezdiren antrenmanlara şahit oluyorum." diye konuştu.

Hector Cuper´in rakipler üzerindeki etkisinin sorulması üzerine Kaş, "Sadece rakipler değil biz de çok çekiniyoruz." dedi.

Orduspor´da gösterdiği performans sayesinde Cuper´in güvenini kazanan Vicente Alfredo Monje ise "Ordu´da olmaktan mutluyum. Dışarıda oynadığımız maçlardan 3 puan almak çok zor oluyor ama sonuçta hiç kaybetmedik. İçeride de sürekli kazanıyoruz ve bu nedenle de ligde iyi durumdayız. Futbolcu arkadaşlarım çok kaliteli insanlar, teknik ekibe ise söyleyecek bir şey yok zaten." ifadesini kullandı.Ordu´ya alıştığını da ifade eden mor - beyazlı oyuncu, "Ordu benim için çok güzel ve sakin bir şehir. Ailemle beraber burada yaşamım rahat geçiyor, o nedenle Ordu´da olmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.