1. Amatör’de 5. Hafta Oynanacak

Aydın 1. Amatör Küme’de 5.hafta karşılaşmaları oynanacak.

Takımların dört grupta mücadele verdiği ligde önemli karşılaşmalar var

1.Grup’ta dörtte dört yapan Karacasuspor sahasında Horsunlu Belediyespor’u ağırlayacak. Lideri takibini sürdüren Nazilli Sanayispor ise, Kuyucakspor’a konuk olacak.

2. Grup’ta oynadığı dört karşılaşmayı 1. Grup’taki Karacasuspor gibi kazanan Akbük Belediyespor, sahasında ligin üçüncü sırasında yer alan Koçarlı Belediyespor’u ağırlayacak. Grubun namağlup ekibi olan ve lider Karacasuspor’u 2 puan geriden taip eden Güzelçamlı Belediyespor Söke Gençlikspor’a konuk olacak.

3. Grup’ta haftanın önemli karşılaşmasında Hayrettin tabak yönetimindeki SHÇEK SPOR Yılmazspor ile karşılaşacak. Lider Köşk Belediye Soğanspor ise haftayı karşılaşma yapmadan geçirecek.

4. Grup’ta genç kadrosuna rağmen grup lideri olan Astaşspor, Dalama Belediyespor ile karşılaşacak. İkinci sırada yer alan Uyanspor ise Osmanbüküspor ile karşılaşacak.

1. Amatör Küme’de haftanın programı şöyle: 1.Grup: Kuyucakspor- Nazilli Sanayispor Ortakçıspor- Yeni Beyerlispor Sevindiklispor- Yeşil Mahallespor Pamukspor- Çobanisaspor Karacasuspor- Horsunlu İdmanyurdu 2. Grup: Akbük Belediyespor- Koçarlı Belediyespor Yeniköyspor- Erbeylispor Yenihisarspor- Germencikspor Davutlar Belediyespor- Fay Denizspor Söke Gençlikspor- Güzelçamlı Belediyespor 3. Grup: SHÇEK Spor- Yılmazspor Işıklı Demirspor- Karpuzlu Belediyespor Sultanhisarspor- Özel İdare Köy Hizmetleri Kızılcaköyspor- Çeştepe Belediyespor Köşk Belediye Doğanspor(BAY) 4. Grup: Astaşspor- Dalama Belediyespor Mevlanaspor- Umurlu Belediyespor Yıldızspor- Yenipazar Gençlerbirliği Uyanspor- Osmanbüküspor Kardeşköyspor(BAY )

Kaynak: İHA