Kocatepe: “Kış Sporları Eğitim Projesini Destekliyoruz”

Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, önceki gün geldiği Erzurum’da gezi ve incelemelerini sürdürdü.

Spor tesislerini gezen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Standı’nda çalışmaları yerinde gören Kocatepe, Kış Sporları Eğitim Projesi Kapsamında minik patencilerin yaptığı çalışmaları da ziyaret etti. 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu ve 500 seyirci kapasiteli buz hokeyi salonunda incelemelerde bulunan Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Kış Sporları Eğitim Projesinin sorunsuz bir şekilde devam etmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kocatepe, Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bir yılı aşkın süredir devam ettirdiği Kış Sporları Eğitim Projesi’nin Erzurum ve bölgesindeki iller için çok önemli olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü olarak kendilerinin de Kış Sporları Eğitim Projesine büyük önem verdiklerini belirterek, Türkiye’yi Avrupa, Dünya Şampiyonaları ve Kış Olimpiyatlarında temsil edecek olan sporcuların, bu öğrencilerin arasından çıkacağını ve devletin yaptığı bu spor tesislerinde yetişeceğini söyledi.

Kocatepe, Kış Sporları Eğitim Projesi kapsamında yapılan buz pateni çalışmalarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Sabah Kur’an, öğleden sonra spor projesi kapsamındaki buz pateni kursunu da ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocatepe’nin sporcuları ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da hazır bulundu. Çintimar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Erzurum’da kış ve buz sporlarına ilginin her geçen gün daha da çok arttığını ve bundan da büyü bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kocatepe, salondan ayrılırken, antrenörlere ve sporculara başarı dileğinde bulundu .

Kaynak: İHA