(BBK), Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde gençlerle bir araya geldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Balıkesir’i temsil eden BEST Balıkesir Basketbol Kulubü (BBK), Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde gençlerle bir araya geldi.

Lise öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan basketbolcular gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duydu.

HOCAYA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kısa adı SYAL olan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde düzenlenen panele katılan BEST BBK oyuncularına okul müdürü Ramazan Konakbay teşekkür etti. Okul ziyaretindeki panele; BEST BBK genel koordinatörü Gafur Çoymak, takımın baş antrenörü Mustafa Aksoy ile sporculardan Alparslan Uruk (kaptan), Yunus Akçay, Ahmet Demirhan, Lowery, Pasko ve Mehmet Özdoğan, vekonuşmacı olarak katıldılar. SYAL'in kapalı sor salonunu dolduran öğrenciler BEST BBK'lı sporculara soru sordu. Amerikalı transfer Robert Lowery, bir soru üzerine Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiğini, bu nedenle Türkiye'de olduğunu, Balıkesir'de bulunmaktan da memnun olduğunu söyledi.

Gen8el Koordinatör Gafur Çoymak'ın da gençleri takımla ilgili kısaca bilgilendirdiği panelde takımın baş antrenörü Mustafa Aksoy'a sürpriz yapıldı. BEST BBK kulüp yöneticisi Hüseyin Karaduman, antreönör Mustafa Aksoy’un doğum günü olması nedeniyle spor salonuna pasta getirdi. Liseli kız öğrencilerle birlikte salona getirilen doğum günü pastasını gören Mustafa Aksoy bu jestten dolayı çok duygulandığını belirterek Hüseyin Karaduman ve öğrencilere teşekkür etti. SYAL Müdürü Ramazan Konakbay, baş antrenör Aksoy'a doğum günü hediyesi olarak sırtında adının yazılı olduğu 10 numaralı takım forması hediye etti.

SYAL öğrencileri ligde fırtına gibi esen BEST BBK'nın özellikle Balıkesir'deki maçlarını gidip izlediklerini, takımı bu yıl daha başarılı gördüklerini ifade ettiler. BEST BBK yöneticileri ise gençleri fırsat bulduklarında maçları takip etmeye devam etmelerini isteyerek, BES T taraftarlarını bu cumartesi ligin ikinci sırasındaki Pertevniyal ile yapılacak maça davet ettiler. Ziyaret edilen okul, BEST BBK'nın da bağlı olduğu Yıcalı Grubunun kurucusu merhum Sırrı Yırcalı tarafından 1984 yılında yaptırılarak Balıkesir'e ve Türk milli eğitimine kazandırıldı .

Kaynak: İHA