4 Eylül Belediyespor Çanakkale Yolcusu

Spor Toto 3. lig 2. Grup’ta mücadele eden 4 Eylül Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Çanakkale Dardanelspor karşılaşması için Çanakkale'ye hareket etti.

Ligde, geride kalan Son 6 hafta da 3 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan 4 Eylül Belediyespor, 13 puana sahip Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasında hedefi galibiyet olarak belirledi. Tesislerinde yaptıkları Son antrenmanda sakat futbolcularının olmadığını belirten 4 Eylül Belediyespor Teknik Direktör İlhami Başköy, Sivas’taki hazırlıklarını tamamladıklarını ve zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise hedeflerinin 2. lig olduğunu belirterek, “Bu hedefimize ulaşmak için çalışıyoruz. Bu manada kendi evimizde veya deplasmanda, nerede oynayacak olursak olalım hedefimiz galibiyettir. Geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle açılışını yaptığımız Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri’ndeki ilk idmanımız Sonrası çıkacağımız Çanakkale Dardanelspor maçında takımımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA