Fenerbahçe, A2 Takımıyla Yaptığı Hazırlık Maçını 3-1 Kazandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Fenerbahçe A2 takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla sürdürdü.

Fenerbahçe, Fenerbahçe A2 takımı karşısında 3-1 kazanırken, golleri Henri Bienvenu, Semih Şentürk (penaltı) ve Dirk Kuyt kaydetti.

Fenerbahçe A2 takımının tek golü ise Emrah’tan geldi. Öte yandan Fenerbahçe, bugün Fenerbahçe A2 takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasının ilk yarısında A2 takımından Furkan Taşdemir’in, Orhan Şam ile girdiği ikili mücadele sonrası sağ kaval kemiğinde shaft kırığı gerçekleşti. Furkan Taşdemir, yarın sabah Göztepe Medical Park Hastanesi’nde ameliyat olacak.

Milli takımlarında oynayan oyuncular antrenmanı bir rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, diğer oyuncular ise Fenerbahçe A2 takımı ile yapılan hazırlık karşılaşmasında görev aldı.

Öte yandan ülkesinin milli takımında bulunan Miroslav Stoch ile A2 Milli Takımında bulunan Özgür Çek ve U19 Milli Takım kampında bulunan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Joseph Yobo salonda çalışıp, tedavi olurken, Mehmet Topuz ve Raul Meireles’in ise tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına 18 Ekim Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek .

Kaynak: İHA