Manisaspor Teknik Direktör Erginer Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da teknik direktör Reha Erginer, 4 hafta sonra galibiyet ile tanıştıklarını belirterek, ''Galibiyeti seri haline getirmek istiyoruz'' dedi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, beraberlik serisini bu maçta sonlandırmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Saha içinde şartlar ne olursa olsun kazanmak istediğimiz maçtı. Önümüzdeki haftalarda iyi futbolumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Zaman zaman stresimiz oyuna yansıdı. Diğer maçlara oranla biraz daha fazla stresliydik. Biz çok kötü bir durumda değiliz, galibiyeti seri haline getirmek istiyoruz. Bu galibiyet, moral olarak bizi daha iyi yerlere getirecektir.''

Manisasporlu futbolcu Hasan Ali de zor bir maç olduğunu, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Murat Gürbüzerol ise gol orucunu bozduğunu belirterek, galibiyete şartlanarak hazırlandıklarını, 3 puan almaktan mutlu olduklarını söyledi.

-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi-

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, ekip olarak hataları olduğunda öz eleştiri yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Kazandığımızda da artı yönlerimizi söylüyoruz. Gol yediğimiz dakikada oyuncumuz Sefa sakatlanmıştı. Oyuncu değişikliği yapacaktık. Sahada 10 kişiydik. Keşke gol yediğimiz sürede hakem bizi eksik oynatmasaydı. Biz bunun art niyetle yapıldığını düşünmüyoruz. Keşke mağlubiyete neden olan gol bu olmasaydı. Maçın son anlarında çok yakın mesafelerde olan pozisyonları değerlendiremedik ve maçı kaybettik. Manisaspor'u oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.''

Futbolcu Ali Sakal da maça çok iyi başlayamadıklarını, rakibin biraz daha iyi oynadığını söyledi.

Sakal, ''Hocamızın da dediği gibi oyuncumuz sakatlandı, değişiklik beklerken gol yedik. Gerçekten hakemlerin daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.

Cihan ise maçın ikinci yarısına iyi başladıklarına işaret ederek, ''Golü bulduk, golden sonra geri çekildik. Birden kalemizde golü gördük. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var, artık ona bakacağız'' ifadesini kullandı.

Muhabir: Turgay Duyar / Hüseyin Bağış / Yahya Oğuz

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA