Derbiye Tampon Bölge

Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park takımlarını karşı karşıya getirecek 20. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Ankara Emniyeti 3 ayrı tampon bölge oluşturacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin iki ezeli rakibi, 17 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Kupası için 7. kez karşı karşıya gelecek. Müsabaka yarın saat 19.00'da başlayacak.

Geçen hafta oynanan erkekler voleybolda, Fenerbahçe Grundig ile Galasaray Süper Kupa maçında çıkan olaylar nedeniyle Ankara Emniyeti yarın oynanacak 20. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda iki takım taraftarları arasında üç ayrı tampon bölge oluşturacak.

İçkili, biletsiz ve herhangi bir yasaklı madde taşıyan taraftarlar 1. bölgeden Ankara Spor Salonu’na alınmayacak. 2. bölgeden ise iki takım taraftarı ayrı ayrı bölümlerde üst aramasından geçirilerek, gişelerden içeri alınacak. 3. bölgede de salon içerisinde yer alıyor, iki takım taraftarının fiziki olarak karşı karşıya gelmemesi için emniyet salonda barikatla tedbir alacak.

Salonda karşılıklı olarak yer alacak taraftarlar hiçbir şekilde karşı karşıya getirilmeyecek, sahaya herhangi bir şekilde yabancı bir madde atan taraftarlara ise anında müdahale edilerek, saha dışına çıkarılarak, haklarında yasal işlem yapılacak. Saha içerisinde ise 200 özel güvenlik görevlisi başta olmak üzere toplam 500 sivil polis ve çevik kuvvet görev yapacak .

Kaynak: İHA