Volkan-Burak kavga mı etti

‘Milli Takım'da kavga’ iddiasıyla ilgili Hasan Yener’den şok açıklama.

Burak Yılmaz, Volkan Demirel'le yumruklaştığı söylentisini yalanlamıştı. Ancak Trabzonspor Asbaşkanı Yener bir televizyon programında iddiaya yeni bir boyut kattı. 'Daha önce de kavgalar yalanlanmıştı. Sonra gerçekler ortaya çıktı. Bu da bunlardan biri. Sonrasını beraber göreceğiz ' dedi.

A Milli Takım 'ın 2014 Dünya Kupası eleme grubunda oynadığı Romanya maçı öncesi başarılı file bekçisi Volkan Demirel ile Burak Yılmaz'ın yumruk yumruğa kavga ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak olayın sosyal medyada yankılanmasının ardından Burak Yılmaz, iddiaları yalanlamış ve Twitter'daki hesabından Volkan Demirel'le çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak söylentilere nokta koymuştu. Ancakbir televizyon programına bağlanan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Burak tarafından bir anlamda yalanlanan bu olayı tekrar gündeme getirdi.

Sözlerine milli takımdan herkesin başarı beklediğini söyleyerek başlayan Yener 'Milli Takım kimsenin egosunu tatmin ettiği yer değildir. Milli Takım'da kavgalar oluyor” dedi

İstihbaratını paylaştı

“Volkan-Burak kavgası ne olacak” diye devam eden Yener “Bu konu ile ilgili bana ulaşan bilgiyi paylaşıyorum. Doğru mu yanlış mı, hep beraber göreceğiz ' şeklinde konuştu. Daha önce Milli Takım'da Emre Belözoğlu ile Gökdeniz Karadeniz arasında meydana geldiği iddia edilen kavgayı hatırlatan Yener, “O dönemde bu kavga da yalanlandı. Daha sonra nasıl olduğu neler yaşandığı ortaya çıktı. Bu da bu olaylardan biri. Ben bu kadarını söyleyeyim. Daha sonrasını beraber göreceğiz” diye konuştu.

Avcı bize izahını yapamaz

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ın Milli Takım'a çağrılmaması konusunda da Hasan Yener ' Sayın Avcı'nın Romanya maçı öncesi yaptığı basın toplantısında dediği gibi hangi futbolcunun nereye gideceğine kendisi karar veremez. Onur'un performansı takımlarında görev yapmayan Cenk ve Mert'ten daha daha iyidir. Sayın Avcı, Cenk ve Mert'i hangi maçta izlemiştir acaba. Onur'un milli takıma çağrılmamasının bir izahı olamaz ' ifadelerini kullandı.