Tekvandocu Minikler Kuşak İçin Ter Döktü

Mudanya İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde yapılan Türkiye Tekvando Federasyonu 3.dönem Kuşak Terfi sınavı sonrası sporculara törenle diplomaları verildi.

Geçtiğimiz ay içinde yapılan sınava, çalışmalara devam eden ve değişik yaş grupları ile çeşitli kemer derecesine sahip olan 42 sporcu katıldı.

Sporcular, federasyon talimatına uygun olarak yapılan sınavda başarı durumlarına göre bir üst kemere terfi ettiler. İlçe spor salonunda organize edilen törene, sporcular ve aileleri katıldı.

Sporcular kuşakları ile diplomalarını, İlçe Tekvando Antrenörü Hasan Torun ile Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Murat Kurtuluş’un ellerinden alkışlarla aldılar. Diploma töreni sonrası Tekvando Aile Birliği üyeleri ikramlarda bulunuldu. İlçe Spor Tekvando Antrenörü Hasan Torun, "İlçemizde düzenli ve başarılı bir şekilde devam eden çalışmalarımız Olimpiyat oyunlarındaki Tekvando başarısı sonrası çok daha fazla rağbet görmeye başladı.

Eski grubumuzda 45 ve yeni başlayanlar gurubumuzda ise yaklaşık 30 sporcumuz var. Bu sayı 1-2 hafta içinde yüze yaklaşacağını düşünüyoruz" dedi .

Kaynak: İHA