Kağıtsporlu Voleybolcular Sezonun İlk Kupasını Kazandı

Bu sezon 3.Lig Bayanlar B grubunda mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Bayan Voleybolcular, sezon öncesi dörtlü turnuvada ilk kupasını kazanarak, lig öncesi büyük moral buldu.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Hasan Gemici Spor salonunda yapılan Kocaeli Voleybol Cumhuriyet Kupası turnuvasına dört takım katıldı.

Turnuvaya 3.Lig Bayan Voleybol ekiplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un yanı sıra Bursaspor, Bartın Polisgücü ve Değirmenderespor takımları katıldı.

Hasan Gemici spor salonunda üç gün süren karşılaşmalara Voleybol severler büyük ilgi gösterdi. Turnuvada Bursaspor’u 3-0,Bartın Polisgücü’nü 3-2 ve Değirmenderespor’un 3-0 yenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybolcuları şampiyon oldu. İkinci Bartın Polisgücü, üçüncü Bursaspor, dördüncü ise Değirmenderespor oldu. Lig öncesi takımların eksiklerini görmeleri açısından Son derece faydalı olan dörtlü turnuvanın önümüzdeki yıllarda da yapılmasına sıcak bakıldı.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar,Spor Şube Müdürü Engin Yaşar,Kocaeli Voleybol İl Temsilcisi Ömer Gültekin,Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Voleybol Şube Sorumlusu Levent Atalı turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.Bu sezon yeni bir ekip oluşturduklarını ifade eden,Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Antrenörü Gürhan Öztürk, ”Sezon öncesi yapılan bu anlamlı turnuvada eksiklerimizi görmemiz açısından Son derece faydalı oldu.Lig öncesi bu kupayla moral bulmuş olduk. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi .

Kaynak: İHA