Gürsu Okçulukta Türkiye İkincisi

Gürsu Belediyesi Okçuluk takımı, Antalya’ da gerçekleştirilen Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikinciliği kazandı.

Gürsu Belediyesi Doğa Sporları Birimi bünyesinde, 6 aydır süren eğitimlere katılan 11 sporcu, Gürsu Belediyesi’ni temsilen, Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

Eğitmen Sinan Sencer tarafından verilen eğitimlere katılan, 9-10 yaş grubunda yer alan sporcular, şampiyonada ter dökerken, İclal Kocabıyık, attığı başarılı atışlarla minikler Türkiye ikinciliğini kazandı. Sporcuları kutlayan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Genç sporcumuz İclal’in başarısı, gençlerimizin spor yapma alışkanlığı kazanmasına yönelik yürüttüğümüz hizmetlerin boşa gitmediğini gösterdi ve bizi çok mutlu etti. İlçemizin spor olanaklarının daha da gelişmesi yönünde çalışmalarımıza hız kazandırarak devam etme yolunda bizi de motive eden güzellikler bunlar. Sporcumuzu tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası İkincisi İclal Kocabıyık, Başkan Özcü’yü makamında ziyaret etti ve desteklerinden dolayı Başkan Özcü’ye teşekkür etti .

Kaynak: İHA