Abdullah Avcı ve Hamit Altıntop'un Basın Toplantısı

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Milli futbolcu Hamit Altıntop ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Macaristan maçının oynanacağı Ferenc Puskas Stadı'ndaki basin toplantısında Avcı, "Cuma gününden sonra yoğun ve sıkıntılı bir süreç yaşadık. Ancak özellikle buraya geldikten sonra bu sabah oyuncularla yaptığımız toplantıdan itibaren tamamen maçı yaşamaya başladık. 4 arkadaşımız sakatlığı nedeniyle bizimle olmayacak, Arda Turan da buna eklendi. Sonuna kadar bekledik kontrolleri yapıldı ve öğleden sonra karar verildi.

Ancak A Milli Takım düzeyindeki her oyuncu değerlidir. Çok tecrübeli oyuncularımız var. Volkan, Hamit, Emre ve genc tecrübeli Nuri, Caner gibi oyuncularımız var" dedi.

Bugüne kadar oynan üç karşılaşmada istedikleri sonucu elde edemediklerini ifade eden Avcı şöyle devam etti: "Oyun anlamında bir takım iyi şeyler yapsak da skorbord bunları yazmıyor. Geriye 7 maçımız kaldı; bunların hepsini kazanmak istiyoruz. İyi bir seri yakalamak istiyoruz. Yarın alacağımız üç puan eve daha rahat dönmemizi sağlayacak." "UZUN SÜRE ÇALIŞACAKMIŞ GİBİ HAREKET EDİYORUM" Basında çıkan haberlerle ilgili ne düşündüğü sorulan Avcı, "Bilgim yok, ama çok akıllı bir insanım. Neler yazılabileceğini tahmin edebiliyorum. Uzun süre çalışacakmış gibi hareket ediyorum. Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu çok destek oluyor. Şu an bizim odaklandığımız sadece Macaristan maçıdır" diye konuştu.

Abdullah Avcı, 11 aydır birlikte çalıştıklarını, oyuncuların tecrübesinin, profesyonelliğinin takım üzerinde birebir katkı sağladığını söyledi.

Avcı, "Her oyuncu değerlidir. Bazı oyuncularımız yarın olamayacak, ama biz yarın da taktik ve teknik olarak uyguladığımız stratejiyi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı, geçtiğimiz Pazartesi gününden bu yana Milli Takım kampında olan ve sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan oyunculara da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. HAMİT ALTINTOP: "2006 YILINDAKİ ÇIKIŞI BİR DAHA YAPACAĞIZ" Milli futbolcu Hamit Altıntop ise yarınki maç için, "2006'da olumlu bir maç yapıp 2008'e katılmıştık. İnşallah yarın da olumlu bir maç olur. Maçın öneminin farkındayız. Bazı arkadaşlarımız bizimle olamayacak. Bu da diğer arkadaşlarımız için bir fırsat olacaktır. Bu fırsat onlar için ayrı bir motivasyon sağlayacaktır" ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA